Meest gestelde vragen (FAQ)

Vind jouw antwoord hier.

staat je vraag er niet bij?
Ga dan naar ons contactformulier

Mijn account

Hoe kan ik mijn account aanmaken?

Om een account aan te maken, klik je op de knop “Aanmelden” in de header van onze website. Vervolgens heb je de optie om je te registreren door je persoonlijke gegevens in te vullen in het registratieformulier. Na het invullen en versturen van het formulier ontvang je een e-mail ter bevestiging van je accountregistratie.

Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord ben vergeten?

Als je je wachtwoord bent vergeten, kun je klikken op de optie “Wachtwoord vergeten?” op de inlogpagina. Hier kun je je e-mailadres invoeren waarna je instructies ontvangt om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Hoe wijzig ik mijn persoonlijke gegevens?

Nadat je bent ingelogd op je account, navigeer je naar de sectie “Mijn Account”. Hier vind je de optie om je persoonlijke gegevens aan te passen, zoals je gebruikersnaam, e-mailadres en wachtwoord. Vul de benodigde velden in en sla de wijzigingen op.

Wat zijn de voordelen van het aanmaken van een account?

Ja, er zijn verschillende voordelen verbonden aan het aanmaken van een account bij ons. Zo kun je gemakkelijk je bestelgeschiedenis bekijken, favoriete producten opslaan, sneller afrekenen bij toekomstige bestellingen en profiteren van exclusieve aanbiedingen en kortingen.

Klantenservice

Hoe kan ik contact opnemen met De Slaapbibliotheek?

Je kunt contact met ons opnemen via e-mail op info@deslaapbibliotheek.nl. We streven ernaar om tijdens werkdagen binnen 24 uur op je bericht te reageren.

Zie ons contactformulier om snel en eenvoudig een antwoord te ontvangen.

Wat zijn de openingstijden van jullie klantenservice?

Onze klantenservice is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag, van 9:00 tot 17:00 uur. Je kunt ons bereiken via e-mail.

Binnen hoelang kan ik reactie verwachten?

We streven ernaar om zo snel mogelijk op al je vragen en opmerkingen te reageren. We streven ernaar om tijdens werkdagen binnen 24 uur op je bericht te reageren.

Betalen

Is het veilig om online te betalen op jullie website?

Ja, het betalen op onze website is veilig. We maken gebruik van geavanceerde beveiligingsmaatregelen om de privacy en veiligheid van onze klanten te waarborgen.

Welke betaalmethoden accepteren jullie?

Wij accepteren verschillende betaalmethoden, waaronder creditcards, PayPal, iDEAL, bankoverschrijving en meer. Tijdens het afrekenen kun je de beschikbare betaalmethoden bekijken en kiezen welke het beste bij jou past.

Zijn er extra kosten voor bepaalde betaalmethoden?

Nee, wij brengen geen extra kosten in rekening voor het gebruik van specifieke betaalmethoden. Alle kosten worden duidelijk weergegeven tijdens het afrekenen.

e-Books

Op welke apparaten kan ik mijn gekochte e-books lezen?

Onze e-books zijn toegankelijk op een breed scala aan apparaten, waaronder smartphones, tablets, e-readers en computers. Je kunt ze lezen op apparaten die PDF-, EPUB- of MOBI-formaten ondersteunen.

Zijn er speciale kortingen of aanbiedingen voor e-books?

Ja, we bieden regelmatig speciale kortingen en aanbiedingen voor onze e-books. Houd onze website en nieuwsbrief in de gaten voor de laatste aanbiedingen en kortingscodes.

Hoe zijn de e-books opgesteld?

Onze e-books worden zorgvuldig samengesteld waarbij we onze inhoud baseren op grondig onderzoek, waarbij we wetenschappelijke bevindingen en medische richtlijnen in acht nemen. Hierdoor kunnen we betrouwbare en up-to-date informatie bieden aan onze lezers.

Daarnaast worden onze e-books geschreven op basis van persoonlijke ervaringen, gesprekken met mensen die slaapproblemen ervaren en inzichten van deskundigen uit het veld. We streven ernaar om een holistische benadering te bieden die niet alleen gebaseerd is op wetenschappelijk bewijs, maar ook op empathie en begrip voor de uitdagingen waarmee mensen met slaapproblemen worden geconfronteerd.

We hechten veel waarde aan de nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en relevantie van onze inhoud, en streven ernaar om onze lezers te voorzien van praktische en bruikbare adviezen om hun slaapkwaliteit te verbeteren.

Retour & verzending

Wat zijn de voorwaarden voor het retourneren?

Bij De Slaapbibliotheek heb je een herroepingstermijn van 30 dagen (het termijn waarin je je artikel als retour mag aanmelden in je account). Dat termijn gaat in op de dag dat jij de dienst afsluit of het artikel ontvangt.

Hoe ontvang ik mijn e-book na aankoop?

Na aankoop van een e-book ontvang je een e-mail met daarin een downloadlink naar het e-book. Klik op de link om het e-book te downloaden naar je apparaat en begin direct met lezen.

Ook is jouw e-book terug te vinden onder ‘bestellingen’ in mijn account.

Privacy

Hoe kan ik mij aanmelden en afmelden voor nieuwsbrieven?

Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrief door je e-mailadres in te voeren in het daarvoor bestemde veld op onze website. Om je af te melden, klik je op de afmeldlink onderaan elke nieuwsbrief.

Hoe gaat De Slaapbibliotheek om met mijn gegevens?

Wij respecteren je privacy en behandelen je gegevens vertrouwelijk. Ons privacybeleid beschrijft hoe we persoonlijke gegevens verzamelen, gebruiken, beschermen en delen. Je kunt ons privacybeleid op onze website raadplegen voor meer informatie.

Scroll naar boven